El currículum i la carta de presentació

El centre cívic Porta-Sóller ens ofereix un taller que ens dona les claus per tenir més possibilitats d’accedir a una feina

El curriculum és un document escrit que recull tot el nostre historial professional i acadèmic per a l’empresa. El seu objectiu és servir de targeta de presentació per arribar a l’última fase del procés de selecció: l’entrevista.
Com el seu propi nom indica, la carta de presentació serveix per presentar-te com a candidat per un lloc de treball i arribar a fer l’entrevista personal. N’hi ha de dos tipus: la que s’envia com a resposta a un anunci o oferta de feina que has trobat i la que envies a una empresa que t’interessa per iniciativa pròpia. Si cerqueu feina i necessiteu redactar un bon currículum i carta de presentació podeu participar al taller formatiu que es farà aquest matí al barri de Porta. Al taller es treballaran tècniques per a realitzar correctament un currículum i una carta de presentació i tenir així més possibilitats d’accedir a una feina. L´activitat es realitzarà dins el Punt d’Informació del centre cívic Porta-Sóller, un espai destinat a facilitar la difusió d’informació d’interès general, centrat en l’oferta cultural, laboral i bosses d’habitatge i formació.

´El currículum i la carta de presentació´
A càrrec de Hugo Marza (GEDI)
Inscripcions gratuïtes al Centre Cívic Porta-Sóller.
Hora: 11h
Centre Cívic Porta-Sóller

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies