Una nova publicació mensual sobre l’actualitat del districte

´Línia Nou Barris´ arrenca amb 15.000 exemplars gratuïts

A partir d´avui, Nou Barris compta amb una nova publicació mensual, gratuïta i independent. Es tracta de la publicació ´Línia Nou Barris´, un nou mitjà de comunicació per al districte que arrenca amb una tirada de 15.000 exemplars i forma part d’un projecte que preveu dotar de capçaleres locals i de proximitat a tots els districtes de la ciutat de Barcelona. Podeu trobar el vostre exemplar als diferents equipaments i casals del districte.
L´empresa editora és Grup Comunicació 21, que actualment és propietària i gestiona les següents publicacions gratuïtes: Línia Les Corts (mensual), Línia Sants (quinzenal) i Línia Vallés (setmanal). Totes tres publicacions són referents als seus respectius territoris i en total sumen 117.000 exemplars mensuals auditats per OJD/ PGD.
L’empresa també edita els diaris digitals sectorials: www.comunicacio21.com i www.cultura21.cat, així com la revista cultural Benzina i www.revistabenzina.cat. Totes les publicacions s´editen en català.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies