Manifestació SOS Turó de la Peira

Els membres de la plataforma veïnal demanen subvencions per rehabilitar els habitatges

Un centenar de veïns de la plataforma SOS Turó van exigir ahir al matí més diàleg i més ajudes a l’Ajuntament per rehabilitar els seus habitatges. Els manifestants van arribar a la Seu del Districte de Nou Barris amb pancartes i un escrit que van lliurar al gerent de Nou Barris i a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà.
Els membres de la plataforma SOS Turó asseguren que en cas que les diagnosis de carbonatació i aluminosi aconsellin la rehabilitació dels blocs, no poden assumir el cost de les obres. Per això els veïns reclamen les mateixes subvencions que altres barris en rehabilitació, com Canyelles. ‘S’ha avançat una mica a les negociacions però el que encara no està clar és el tema dels diners. – explica la Maite Manresa de la plataforma SOS Turó de la Peira- Els diners són el motiu principal. Sempre hem dit que no ens neguem a fer alguna cosa que faci falta. Però no tot el que es volia fer en un principi. Però ara bé, el tema de les subvencions ha d’estar molt clar’. El membres de la plataforma també demanen a l’Ajuntament que no pressioni als veïns amb multes per no fer les diagnosis o les rehabilitacions.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies