25 anys fent esport de barri a Verdum i Les Roquetes

L´Associació Esportiva BABAR entrena més de 130 nens i nenes als patis de les escoles

Fa més de 25 anys que la Fundació Pare Manel treballa amb els més joves del barri de Verdum. El Grup Muntanyès i l’Associació Esportiva BABAR entrenen disset equips amb el suport de la Fundació. Cada tarda, aprofiten les pistes de tres escoles de Nou Barris. ‘El projecte va nèixer fa ja més de 25 anys a la parròquia, amb totes les idees del Pare Manel. – explica l´Adrià Fabregat, coordinador de les activitats esportives de la Fundació Pare Manel – El fet de tractar amb joves al projecte va fer que hi hagués una demanda de suport esportiu; els joves volien fer esport, i així és com van nèixer els equips de barri´. Uns 130 nens participen en aquest projecte de dinamització sòcio – esportiva. ´L´objectiu és difondre entre els més joves la idea de pertànyer a un col·lectiu, sentir-se part d’una història- explica l´Adrià – I a més, ens estimem més que els nois i noies estiguin fent hores aquí a la pista sota una mica d’ordre, que no pas que estiguin al carrer fent altres coses’.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies