Cita amb l´actualitat de Nou Barris a BTV a les 14.40h

Les reivindicacions de la Plataforma SOS Turó protagonitza el tema central de l´informatiu

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris del nostre districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´informatiu de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts en redifusió a partir de les 10h. Però us avancem alguns dels temes que protagonitzen l´informatiu.

El nostre repàs setmanal comença amb les reivindicacions dels veïns de la Plataforma SOS Turó. Fa 30 anys que es va descobrir l´aluminosi al Turó de la Peira. Avui dia encara queden alguns blocs de pisos sense diagnosticar ni rehabilitar. Molts d´aquests veïns formen part de la plataforma SOS Turó, que reclamen més ajudes per fer front al cost de les obres. Una reclamació que els ha portat al carrer per reclamar a l’Ajuntament més diàleg i crèdits tous. L’Ajuntament estudia un pla de subvencions semblant als ajuts per la instal·lació d’ascensors als edificis, de manera que els veïns no avancin tots els diners de les obres.

També us mostrarem la distribució de ´Línia Nou Barris´, un nou mitjà de comunicació escrit mensual i gratuït que ja ha distribuït 15.000 exemplars en comerços, casals i altres equipaments del districte.
A Cotxeres Borbó continuen les queixes dels veïns del carrer de Costa i Cuxart.
El veïnat assegura que l´activitat en aquest solar, on es retiren els antics contenidors, provoca soroll a la nit. L´Ajuntament, en canvi, afirma que les tasques nocturnes s’han reduït al màxim i que en breu acabarà el procés de substitució de contenidors.

Al nostre reportatge podreu veure les activitats extraescolars del projecte ´Temps de barri, temps educatiu compartit´, on el joves poden practicar activitats com la dansa, el teatre o la música.

La secció d´esports, la dediquem aquesta setmana a la tasca sòcioeducativa de l´Associació Esportiva BABAR, que amb la col·laboració del Grup Montanyès i la Fundació Pare Manel entrena setmanalment a més de 130 nens i nenes de Verdum i Les Roquetes.

I finalment, us oferirem l´agenda d´actes i activitats de la setmana fent una aturada a les imatges ´A vol de parapent´ de Josep Carbonell. Detalls curiosos des de l´aire que es poden veure fins al 20 de febrer al centre cívic Can Basté.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies