Passejada per la història de la Zona Nord

L´Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris organitza aquest any una sèrie d´excursions pels escenaris de lluites veïnals

Conèixer la història trepitjant l’escenari. Aquesta és la filosofia de les caminades que organitza l’Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris. La primera excursió d´enguany va descobrir als participants les antigues lluites de la Zona Nord: com ara el metro lleuger o el Pont del Congost. L´objectiu d´aquests passeigs per la història és ben clar: ´El que volem és que quan la gent vagi a l’ambulatori sàpiga que hi és perquè hi ha hagut una feina de l’associació de veïns al darrera – explica l´Arnaldo Gil, President de l´Arxiu Històric de les Roquetes – Nou Barris – que la gent s´adoni que darrera de tots els serveis que hi ha al districte, hi ha hagut molta feina i molta lluita dels veïns´. La caminada va recòrrer Torre Baró, Vallbona i Ciutat Meridiana i és la primera d´una sèrie que commemora el quarantè aniversari de l’associacionisme veïnal. Al llarg de l’any, l’Arxiu organitzarà 3 excursions més per la història reivindicativa de la resta del territori de Nou Barris. La propera serà per la Prosperitat i Verdum.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies