Sí al circ sense animals

L´Ateneu Popular de Nou Barris va acollir la presentació d´Infocircos

Es calcula que a Espanya hi ha uns 40 circs que encara mostren animals salvatges a la seva carpa. Uns animals que, segons van denunciar ahir el membres d´InfoCircos, no gaudeixen d’unes condicions mínimes i poden arribar a sentir dolor, patiment o angoixa. Diverses entitats en defensa dels animals s’han associat i han creat aquesta entitat. La coalició vol acabar amb l’ús del animals salvatges en les actuacions cirquenses. Però abans d’aconseguir l’aprovació de lleis que prohibeixin els animals salvatges als circs, volen conscienciar també a la societat d’aquesta problemàtica.
´És un problema de tots, on la societat també s´ha d´implicar.- explica la Jennifer Berengueres, membre de l´InfoCircos – La gent vol dur els nens a veure animals i pensa que aquesta és la millor manera. Però clar no els hi estas ensenyant un animal tal com seria si estigués en llibertat, i els seus comportaments tampoc són els mateixos. No s´ensenya el respecte vers aquests animals i cap a la natura en general. Els circs ens mostren una imatge dels animals que no és la correcta, els animals són com titelles a la carpa i no hauria de ser així´.
InfoCircos va fer la seva presentació ahir al vespre a l´Ateneu Popular de Nou Barris, un equipament on el públic pot gaudir de grans espectacles de circ sense animals. La coalició d´associacions en defensa als animals van presentar també una moció on les diferents localitats podran declarar el seus consistoris ´lliures de circs amb animals salvatges´.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies