La Montanyesa més a prop de la Tercera Divisió

El club se situa en la zona de promoció després de la victòria davant el Sants

El Club de Futbol Montanyesa s’apropa a la Tercera Divisió. Els jugadors del primer equip i l´afició han celebrat el Carnaval amb més alegria. I no és per a menys, l´equip va derrotar diumenge la Unió Esportiva Sants per 3 gols a 1 en un dels derbis barcelonins de Primera Catalana. Després d´una primera part sense gols, a la segona part Villegas va fer les primeres rematades amb encert per als locals. David va escurçar distàncies per al Sants, però Sánchez va sentenciar el partit. Amb aquests tres punts, la Montanyesa s´enfila amb 39 punts fins al tercer lloc de la classificació, per darrera del Gramenet B (40 punts) i el Vilafranca (48 punts), dins la zona que dóna dret a la promoció a tercera divisió.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies