El nen gris

El cicle ´Petit format´ porta la història d´un nen sense emocions a la Biblioteca de la Torre Llobeta

En Martí no té els mateixos sentiments que els altres nens: no l´emocionen les girafes, ni els volcans, ni les balenes… És un nen gris. Però tothom sap que hi ha poques coses que siguin per sempre. Fins i tot la grisor. Si voleu saber com se´n surt en Martí, haureu d´anar aquesta tarda a les 18h a la Biblioteca de la Torre Llobeta per conèixer el final del conte de Lluís Farré i Gusti. Es tracta d´una activitat gratuïta recomenada per a infants a partir de 3 anys.

L´acte s´emmarca dins el cicle ´Petit format´, propostes escèniques de curta durada (50 minuts) i basades en llibres, que combinen la narració amb la dramatització i el suport d’objectes, titelles i música. Cadascuna pensada per a una franja d’edat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies