El nen gris

El cicle ´Petit format´ porta la història d´un nen sense emocions a la Biblioteca de la Torre Llobeta

En Martí no té els mateixos sentiments que els altres nens: no l´emocionen les girafes, ni els volcans, ni les balenes… És un nen gris. Però tothom sap que hi ha poques coses que siguin per sempre. Fins i tot la grisor. Si voleu saber com se´n surt en Martí, haureu d´anar aquesta tarda a les 18h a la Biblioteca de la Torre Llobeta per conèixer el final del conte de Lluís Farré i Gusti. Es tracta d´una activitat gratuïta recomenada per a infants a partir de 3 anys.

L´acte s´emmarca dins el cicle ´Petit format´, propostes escèniques de curta durada (50 minuts) i basades en llibres, que combinen la narració amb la dramatització i el suport d’objectes, titelles i música. Cadascuna pensada per a una franja d’edat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió