Voreres amb trampa

Els carrers de Porta i Santanyí estrenen lloses trencades i que es mouen fàcilment

Fa uns dies els veïns de Porta estrenaven dos carrers remodelats: el carrer de Porta i el de Santanyí. S’havia renovat el paviment i s’havien ampliat les voreres, per millorar l’accessibilitat. Però el goig dels veïns va durar ben poc. Si en un principi ja van veure que moltes de les rajoles de les voreres estaven trencades o esquerdades, poc després van descobrir que, en trepitjar-les, es mouen. Hi ha algunes que pràcticament s’aixequen dos dits. Això ha provocat algunes ensopegades, sobretot entre la gent gran, i molèsties en aquests dies de pluja. Davant les queixes dels veïns, Districte de Nou Barris supervisarà les voreres per reparar els desperfectes.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies