´Herederos de lo ajeno´

Imatges que mostren la vida d´una familía gitano romanesa assentada en un ras a Sant Andreu

L´èxode gitano romanès comença amb la caiguda del règim de Ceaucescu, en 1989. La família de Ioana, matriarca de 18 fills, està dispersa per diferents punts d´Europa, un d´ells Barcelona (Sant Andreu). Assentats en un ras han construït una nova vida per a guanyar calers per enviar-los a la seva família. El carrer, com un gran supermercat, abasteix a aquestes famílies. La ferralla és la seva font principal d´ingressos. Qualsevol altre objecte és útil sigui per vendre’l sigui per a la seva pròpia subsistència. Aquest vespre Eva Parey inaugura l´exposició ´Herederos de lo ajeno´ a la Sala Cava del centre cívic Can Basté.

´Herederos de lo ajeno´, Eva Parey
Xerrada i inauguració: 20 h
Fins al 27 de març
Sala Cava del Centre Cívic Can Basté

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies