Detingut per ocasionar danys en 33 vehicles estacionats al carrer d´Artesania

La Guàrdia Urbana deté a un jove ´in fraganti´ i estima els danys de les destrosses en 6.000 euros

Ahir al matí encara es veien restes de retrovisors trencats i alguns cotxes danyats entre els números 34 i 82 del carrer d´Artesania, al barri de Verdum. La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir diumenge a l´autor de les destrosses, un jove de 26 anys. La patrulla va desplaçar-se al lloc dels fets arran d´una trucada, que informava d´una persona que anava trencant retrovisors i vidres de cotxes estacionats, així com tirant a terra les motos que anava trobant. Quan la patrulla va arribar al carrer, un altre ciutadà va informar que la persona en qüestió anava uns metres més endavant.
Els agents van observar com el detingut trencava d´un cop de peu el retrovisor d´un vehicle estacionat davant el numero 82 del carrer. Durant la identificació, un altre ciutadà va informar la patrulla que en el recorregut des del número 34 fins el 82 del carrer Artesania s´hi trobaven més vehicles afectats. Efectuat el recompte de danys, es van localitzar: 30 cotxes amb retrovisors trencats i alguns amb bonys i vidres trencats, 3 motos tirades a terra amb danys a pintura i retrovisors trencats i, fins i tot, destrosses a l´aparador informatiu del CEIP Oriol Martorell.
La valoració d´aquests danys s´ha estimat en aproximadament 6.000 euros. La patrulla va deixar un avís als cotxes danyats, per tal que els seus propietaris poguessin posar la corresponent denúncia davant dels Mossos d´Esquadra.

A la imatge, facilitada per la Guàrdia Urbana de Nou Barris, un dels vehicles danyats.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies