Un passeig per Nou Barris des d´un altre punt de vista

L´entitat ASENDI NB ens mostra les barreres arquitectòniques que es troben als discapacitats

ASENDI NB (Associació per la Sensibilització envers la Discapacitat Nou Barris) té com objectiu principal la sensibilització de la societat cap al món de la discapacitat, per tal de treballar per obtenir una societat inclusiva. Des d´aquest punt de vista, avui inauguren l´exposició al centre cívic Porta Sóller ´Un passeig per Nou Barris´, on ens ofereixen la visió dels carrers del nostre districte des d´una cadira de rodes, amb totes les barreres arquitectòniques i obstacles als que s´enfronten cada dia els discapacitats. Una manera gràfica de conscienciar-nos que encara falta feina per fer a favor de l´accessibilitat. L´exposició la podreu visitar fins al proper 23 d´abril.

Exposició ´Un passeig per Nou Barris´
A càrrec d´ASENDI NB
Del 9 al 23 d´abril
Horari de visites: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13 h i de 16 a 21 h
Centre Cívic Porta Sóller

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies