El Districte de Nou Barris ingressa a Facebook

Els veïns i veïnes disposen d´un nou canal per a informar-se sense sortir de casa

Fa unes setmanes, el Districte de Nou Barris estrenava espai a Twitter. Ara, ingressa a Facebook, una de les xarxes socials més utilitzades pels barcelonins i barcelonines per relacionar-se, informar-se i descobrir noves propostes per al temps lliure.

L’espai Facebook de Nou Barris ofereix informació, fotos i enllaços sobre l’actualitat del districte (activitats, festes, nous projectes…) i fa possible una relació interactiva entre el Districte i els amics del seu espai.

Per formar part d’aquesta comunitat només cal donar-se d’alta a Facebook (www.facebook.com), cercar ´Nou Barris Barcelona´ i fer una sol·licitud d’amistat. I recordeu que a Facebook també podeu trobar l´espai de Nou Barris Televisó.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies