L´informatiu de Nou Barris, avui a les 14.40h a Barcelona Televisió

El 50è aniversari del mercat de Montserrat obre el resum de l´actualitat setmanal del districte

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris del nostre districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts en redifusió a partir de les 10h. Però us avancem alguns dels temes que protagonitzen l´informatiu.

La nostra mirada se centra avui en el Mercat de Montserrat, que compleix 50 anys donant servei a les Roquetes, però també a la resta de barris del districte. La bona relació qualitat – preu ha permés mantenir una clientela fidel al mercat. L´ambient familiar, amb els relleus generacionals a les parades i clients, fa que els antics paradistes no vulguin deixar d´anar cada matí a la parada que durant 50 anys ha estat part de la seva història.
I sense allunyar-nos massa del mercat de Montserrat trobem el nou local del Comitè de Solidaritat amb Nicaragua, situat al Punt Verd de les Roquetes. Els membres del comitè ens mostren les noves instal·lacions.
A la secció de breus parlarem del nou aparcament en superfície situat als antics terrenys de l´antiga fàbrica Ideal Plástica Flor. Més de 100 vehicles podran fer ús d´aquest nova àrea d´estacionament a l´espera que els veïns i Districte arribin a un acord sobre el projecte definitiu d´ús de l´espai. Els més petits també poden gaudir d´una zona de jocs infantils. I també trobem jocs infantils a la nova plaça situada entre la Via Favència i el carrer de Joaquim Valls, que aviat s´obrirà als veïns i veïnes. També us recordarem que els centres cívics i casals encara tenen oberta la inscripció de tallers i activitats per a aquest trimestre.
A la secció d´esports parlarem d´un esport saludable, el caminar. Cada dia el Parc de Can Dragó s´omple de persones que gaudeixen dels beneficis per al cor i els pulmons del caminar.
Per últim, com sempre farem un repàs de l´agenda setmanal al districte i us mostrarem l´exposició que el centre Ton i Guida dedica a la vida i obra del popular poeta i escriptor Miquel Martí i Pol.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies