XII Intercanvi del llibre

El centre cívic Porta Sóller ens proposa renovar les nostres llibreries i prestatges

Els llibres circulen de mà en mà entre estudiants, familiars i amics, però també hi ha qui busca llibres usats perquè surten més econòmics. A Catalunya hi ha molts mercats d´ocasió on es poden adquirir llibres de segona mà, i proliferen les iniciatives d´intercanvi de llibres com una alternativa de consum. I si ja no saps on guardar els llibres o simplement estàs cansat de veure sempre els mateixos títols a la teva llibreria, podeu portar-los a un lloc d´intercanvi. I aquest és el dotzè any que se celebra un intercanvi de llibres al barri de Porta. Podeu portar tots aquells llibres que vulgueu canviar de 9.30 a 13h i de 16 a 21h al centre cívic Porta Sóller, fins al 30 d´abril.

XII Intercanvi del llibre
Fins al 30 d´abril
Centre cívic Porta Sóller

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies