Ciutat Meridiana estrena punt verd

El nou equipament de recollida selectiva es troba al costat del mercat

Els veïns del barri de Ciutat Meridiana disposen d´una nova instal·lació de proximitat per dipositar els residus que no van als contenidors de reciclatge situats al carrer. Es tracta del nou punt verd de barri que s´estrena al carrer de Costabona, 4-6, junt al mercat de Ciutat Meridiana. Aquest és el segon equipament d’aquestes característiques que s’inaugura aquest any a Nou Barris, després de la posada en marxa del punt verd de barri de les Roquetes al febrer. Amb aquesta nova instal·lació són ja 18 punts els punts verds de barri a la ciutat, així com 96 parades de punts verds mòbils i 6 punts verds de zona.

Aquestes instal·lacions permeten apropar el servei als ciutadans i facilitar la recollida de residus de menor volum, ja siguin materials reciclables (petits electrodomèstics, ferralla domèstica, CD i DVD, olis de cuina), reutilitzables (ampolles de cava, calçat, roba, tòners i cartutxos d’impressora), o materials especials (aerosols i esprais, radiografies, piles, termòmetres, fluorescents i bombetes, restes de productes de neteja). El nou punt verd de barri de Ciutat Meridiana ha comptat amb el finançament de la Llei de Barris del govern català, i l’obra ha anat a càrrec de Pronoubarris SA.
La funció que tenen aquests equipaments és el emmagatzematge provisional de residus i posteriorment el trasllat d´aquests a les seves respectives plantes de tractament per a la reutilització dels mateixos o el reciclatge. Són instal·lacions fixes amb personal d’atenció al públic i situades a tots els districtes de la ciutat.

Aquest servei és gratuït i l’horari d’atenció ciutadana és de dilluns a dissabte, de 8.30 a 14h i de 16 a 19.30h. Diumenges i festius romanen tancats.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies