Cros Escolar de Nou Barris al Parc Central

Es tracta de la darrera prova del campionat Challenge de la ciutat de Barcelona

Els petits atletes tenen avui un repte: una nova edició del Cros Escolar de Nou Barris, la darrera prova de la Challenge de Cros Escolar de la ciutat de Barcelona. Aquest cros està organitzat pel Districte de Nou Barris, el Club d´Atletisme Nou Barris, el Consell de l´Esport Escolar de Barcelona i l´Agrupació Atlètica Catalunya-UBAE, i se celebra al Parc Central de Nou Barris. Hi poden participar tots els atletes escolaritzats a Barcelona ciutat, prèvia inscripció, i els atletes pertanyents als altres dos Consells Esportius del Barcelonès.

Les curses començaran a les 10h i aniran sortint a intervals d´un quart d´hora, aproximadament. A les 12.30h tindrà lloc el repartiment de premis de les tres darreres curses. Rebran medalla els 8 primers classificats de cada categoria i sexe i es donarà un petit obsequi a tots els participants. També seran premiats els 8 primers classificats de la Challenge, a nivell de ciutat, per categoria i sexe. El lliurament de trofeus es farà en el transcurs de la Jornada Final d´Atletisme en pista del CEEB, durant el mes de maig, un cop finalitzats tots els crossos.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies