L´informatiu de Nou Barris, avui a les 14.40h a Barcelona Televisió

Visitem el futur centre de serveis socials de Porta, un nou model d´equipament dissenyat per millorar l´atenció a les persones

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts, en redifusió, a partir de les 10h. Però us avancem alguns dels temes que protagonitzen l´informatiu.

Aquesta setmana farem una visita d´obres al futur centre de serveis socials de Porta, situat a l´edifici d´habitatges per a joves del carrer de la Selva. Es tracta d’un nou model d’equipament que arriba per primer cop a Nou Barris, i que està exclusivament dissenyat per a l’atenció social a les persones. La programació de visites i l’atenció se separen, en una organització semblant a la dels centres d’atenció primària. Un altre novetat d’aquest equipament són els corredors d’emergència que garanteixen la seguretat dels treballadors. Una ràpida via d’escapament en cas d’incident o situació violenta. Està previst que tots els centres de serveis socials de Nou Barris s’adaptin també al nou model de funcionament. De moment, el centre de Les Basses s’incorporarà provisionalment a Porta, a l’espera d’una nova ubicació. També s´estan fent obres al centre de la Zona Nord. Properament es construirà, a més, un nou centre de serveis socials que estarà ubicat a la Prosperitat, al carrer de Pablo Iglesias. Aquest nou centre acollirà l´actual equip de serveis socials que hi ha al barri de Canyelles.

A la secció de breus us mostrem com l’illa de Cotxeres de Borbó va prenent forma. El complex sociosanitari encara la recta final mentre s’aixeca el poliesportiu. Mentrestant, el carrer de Ramón Albó perd durant uns dies un dels seus carrils. La raó és l´urbanització d´un nou passatge entre aquest carrer i l´avinguda de Borbó. S’aprofitaran les obres per connectar un nou col·lector. D´altra banda, el Pont del Congost és provisionalment l´únic punt de connexió per al trànsit entre els barris de Ciutat Meridiana i Vallbona. Les obres de construcció d´un carril bus VAO a l´autopista C-58 afecta a la circulació de la C-17, que temporalment ha perdut el seu vial segregat. Tot i això, es mantindrà en tot moment el pas de vianants que connecta els dos barris.
Els veïns de Ciutat Meridiana també han estrenat un nou punt verd de barri, per dipositar els residus especials. L’equipament es troba a un costat del mercat de Ciutat Meridiana. Aquest és el segon punt verd de barri que s’inaugura aquest any a Nou Barris, després de la posada en marxa al febrer del punt de les Roquetes.

La secció d´esports està dedicada al Club de Petanca Prosperitat, que torna a la competició després d’un temps fora de la lliga catalana. L’objectiu de l’equip és recuperar la categoria perduda, però sobretot, gaudir de l’esport.

El repotatge setmanal us premetrà visitar els estudis de ´Discapacidad TV´, una associació que des de fa un any gestiona un canal de televisió per internet fet per discapacitats.

I, com sempre, l´agenda recull algunes propostes i activitats que tenen lloc al districte al llarg de la setmana.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies