Sant Jordi a tot Nou Barris

El districte s´omple de flors i activitats culturals per a totes les edats

Com cada any, la marquesina de la Via Júlia acull la Fira de Sant Jordi amb roses i llibres. La fira es podrà visitar de 10h del matí a 10h de la nit.

Al Casal de Barri de la Prosperitat, té lloc també una celebració de Sant Jordi a partir de les 17.30h amb el taller infantil ´El gran llibre de les adreces´. Al taller, la cartera i exploradora Georgina parla de la seva troballa d´un llibre molt gruixut amb totes les adreces dels personatges dels contes i convida als nens i nenes a escriure cartes als seus personatges preferits. A continuació, a les 19.30h, s´inaugurarà el nou punt d´intercanvi de llibres ´Llibres lliures´. A les 20h tindrà lloc la presentació del llibre ´Te compraré unas babuchas morunas´, de l´escriptora de Nou Barris Pepa Cantarero. I, a les 22.30h, el Grup de Teatre Lauta presentarà l´obra ´Tres poetas para la historia´, al voltat de Lorca, Hernández i Alberti, tres mites literaris del nostre temps que, malgrat pertànyer a la generació del 27 i compartir registres, tenen estils i formes d´enfrontar-se a la poesia i a la vida molt diferents.

A la Biblioteca de la Zona Nord, l´àrea infantil oferirà un taller de teatre sobre contes de dracs amb Júlia del Solar. Serà a les 18h i estarà destinat a nens i nenes de 3 a 9 anys. A les 19.30h, l´espai polivalent acollirà un concert de gospel a càrrec de l´escola Mestre Morera.

El barri de Porta també celebra Sant Jordi amb una programació d´activitats que comença a les 17h amb tallers de maquillatge per a infants a la plaça Sóller i de manualitats per a adults al Centre Cívic Porta Sóller i prosseguirà amb l´espectacle d´animació infantil ´Revolució´, a càrrec de la Cia. Pentina el Gat (18h) i el lliurament de premis del XVè Concurs de Dibuix Infantil amb berenar per a tothom a la plaça Sóller (19h).

Les activitats encara es prolongaran alguns dies més. Demà, a les 19h, tindrà lloc d´acte de lliurament de premis del 22è Concurs Literari Nou Barris al Centre Cívic Torre Llobeta. Diumenge, a les 18h, l´Ateneu Popular de Nou Barris oferirà l´obra de teatre ´Miedos de un poeta´, a càrrec de la Cia. Sonrisas, que ens parla d´una jove poetessa que, després de presentar-se a diversos concursos i lliurar-se en cos i ànima a la poesia, es deixa portar pel desànim i no es considera digna d´escriure. Però els personatges que apareixen al llarg de l´obra li ensenyaran que es tan vàlida per al món de la poesia com qualsevol d´ells.

I el 30 d´abril, a les 18h, el Centre Cívic Ton i Guida oferirà una jornada literària dedicada a Miquel Martí i Pol amb una lectura de textos de l´autor i el concert a capella ´Canciones de amor y de luna´, a càrrec d´Ysi Kalima.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies