L´informatiu de Nou Barris, avui a les 14.40h a Barcelona Televisió

La reforma del Mercat de la Guineueta l´any vinent encapçala l´actualitat de la setmana

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts, en redifusió, a partir de les 10h. Però us avancem alguns dels temes que protagonitzen l´informatiu.

Començarem amb la propera remodelació del Mercat de la Guineueta, recentment aprovada. Després de 45 anys, l´equipament es prepara per a una gran transformació. L’any vinent s’iniciaran les obres per adequar-lo a les noves necessitats, una actuació que té un pressupost de 6 milions d’euros. El projecte millorarà els accessos, la climatització i els magatzems. També es reduirà el nombre de parades, eliminant el 20 per cent de les actuals, moltes de les quals estan tancades. A més, s’inclourà un supermercat a la planta baixa. Durant la remodelació, no hi haurà cap carpa provisional i hi conviuran les obres amb l´activitat comercial.

A més, en l´apartat de breus, us informarem de les modificacions de recorregut del bus 122, del Turó de la Peira, per facilitar l´accés de la gent gran de la part sud del barri al CAP Turó. La mobilitat és un dels temes que van tractar els alumnes de cinquè i sisè de primària a l´Audiència dels Nens i Nenes, una iniciativa que pretén implicar als alumnes en la participació ciutadana. També podreu veure el cartell de la Festa Major de Nou Barris, que se celebrarà el proper mes de maig.

Tampoc us podeu perdre l´experiència de l´Òscar Comabasosa, un dels membres de la Guàrdia Urbana del districte que encara es recupera de la seva aprticipació al Marató de Sable, una de les proves més dures del planeta. Set dies corrent pel desert del Sàhara amb temperatures que van arribar als 54 graus, no s’obliden tan fàcilment

I per acabar, i com sempre, us proposarem una petita mostra de les activitats culturals que es duran a terme aquesta setmana al nostre districte, subratllant l´exposició ´Al son del Punk´, que mostra al centre cívic Can Basté una cara desconeguda de Cuba: el punk.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies