El Casal de la Prosperitat ofereix un espai d’entreteniment per als menuts

Una comissió de pares i mares coordina amb els monitors activitats infantils on hi participa tota la família

Els petits de la Prosperitat tenen un espai propi les tardes de dimecres a dissabte. Es tracta de l´Espai Infantil i Juvenil del Casal del Barri de la Prosperitat, que ofereix tot tipus d´activitats per a entretenir els nens i nenes. Aquesta iniciativa està organitzada per una comissió de pares i mares del barri, els monitors de les activitats i la coordinació de l´equipament. Junts decideixen quines activitats faran els petits, amb la participació dels pares i mares. Manualitats, circ, ball o karaoke són alguns dels tallers, que si el temps ho permet, es realitzen a l´aire lliure, a la plaça d´Àngel Pestaña. Les trobades són a les 17.30h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies