L´informatiu de Nou Barris, avui a les 14.40h a Barcelona Televisió

El tancament a l´INS Collserola i la Festa Major centren l´atenció informativa

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts, en redifusió, a partir de les 12h.
Obrim l´Info Barri amb el tancament d´alumnes i professors de l´INS Collserola dins el centre. Alumnat, professorat i també veïns de Canyelles van defensar la continuitat del projecte educatiu que des de fa anys desenvolupa l´institut. El Departament d´Educació va presentar fa unes setmanes un pla on s´eliminaven els estudis de Batxillerat en aquest insititut i tres centres més de la ciutat. La decisió de la Generalitat de Catalunya es fonamenta en la baixa rendibilitat econòmica d´aquests equipaments, que compten amb un nombre d´alumnes inferior a la mitjana d´instituts.
Però els mestres de l´INS de Collserola destaquen que és precisament aquesta familiaritat del centre el que fa posible que molts alumnes d´entorns desestructurats acabin els estudis.
A la secció de breus visitarem la Ciberaula escolar que s´ha instal·lat al Casal de Barri La Cosa Nostra, al barri de Can Peguera. Aquest espai vol esdevenir un entorn lúdic i educatiu per a les famílies en situació o risc d´exclusió social. Els seus usuaris, nens i nenes d´entre 5 i 14 anys, poden gaudir d´un espai d´informàtica, un lloc per a la lectura i l´audiovisual i un espai infantil. I també podrem veure els primers treballs que es fan al carrer de Teresa de Cofrents. Aquesta setmana s’inicien unes obres que remodelaran la calçada i les voreres, i que ben aviat transformaran el seu aspecte.

Acte seguit, farem un petit repàs del primer cap de setmana de la Festa Major de Nou Barris, que ha viscut ja el pregó de l´actor Toni Albà, la cercavila tradicional, el concert de La Troba Kungfu i la cursa i caminada popular, entre altres actes. I com encara queda tota la setmana de festa, anunciarem les principals activitats de l´agenda, juntament amb la resta d´actes previstos al districte.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies