XI Premis Nou Barris

Districte va liurar anit els guardons a les 4 entitats destacades d´enguany

L´Aula de Cultura per a la Gent Gran de la Torre Llobeta, el Club de Petanca de Ciutat Meridiana, la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements i l´Associació per la Sensibilització envers la Discapacitat (ASENDI) han estat els guardonats dels XI Premis Nou Barris. A l´acte van assistir bona part dels veïns, associacions i entitats que treballen per l´esport, la cultura, la integració, la convivència i molts altres aspectes.

Un any més i coincidint amb la Festa Major, el pati de la seu del districte es va engalanar per celebrar una nova edició del certàmen. Les quatre entitats van rebre un petit homenatge a la tasca que diàriament duen a terme al districte.

ASENDI Nou Barris és una associació sense ànim de lucre, dedicada a la sensibilització de la societat en temes de discapacitat. L´entitat organitza diverses activitats com tallers en els quals les persones participen realitzant tasques quotidianes adaptades a cada tipus de discapacitat, xerrades a centres escolars, etc. També treballen en temes d´eliminació de barreres arquitectòniques i d´ajuda en tràmits administratius relacionats amb la discapacitat.

Al setembre de 2007 va néixer l´Aula de cultura per a la gent gran Torre Llobeta-Nou Barris. L´aula s´adreça a homes i dones a partir de cinquanta anys (aproximadament, encara que l´edat no serà un problema per a descartar cap participant). Un dels seus objectius és oferir a les persones grans nous espais d´aprenentatge, de relació i de participació social.

Tothom sap fer alguna cosa independentment de quin sigui el seu nivell escolar o la seva formació, i pot estar disposat a ensenyar-ho. També segurament, a tots ens interessa alguna de les coses que els altres saben fer. Amb aquesta filosofia va néixer la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements de Nou Barris. A la xarxa els professors són alumnes i els alumnes són professors; sense diners pel mig.

El Club de Petanca de Ciutat Meridiana és una de les entitats de la Zona Nord que fomenta l´esport per a tothom.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies