L´informatiu de Nou Barris, avui a les 14.40h a Barcelona Televisió

Ll´Aula de Cultura per a la Gent Gran Torre Llobeta, el Club de Petanca Ciutat Meridiana, la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements i l´ASENDI, guanyadors dels Premis Nou Barris

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a partir de les 14.40h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella, i s´emetrà de nou demà dimarts, en redifusió, a partir de les 12h.
Un any més i coincidint amb la Festa Major, el Pati de la Seu del Districte s’engalana per celebrar una nova edició dels Premis Nou Barris. Els guardons reconeixen la tasca diària de quatre entitats del districte: l´Aula de Cultura per a la Gent Gran de la Torre Llobeta, el Club de Petanca de Ciutat Meridiana, la Xarxa d´Intercanvi de Coneixements i l´Associació per la Sensibilització envers la Discapacitat (ASENDI Nou Barris). L´Info Barris ens mostrarà l´acte d´entrega de premis on van assistir bona part dels veïns, associacions i entitats que treballen per l´esport, la cultura, la integració, la convivència i molts altres aspectes els 365 dies de l´any.
A la secció de breus, us mostrarem dues de les exposicions que el veïns han pogut visitar durant la festa major ´95 anys de l´Institut Mental de la Santa Creu´ ens mostra el passat del recinte que actualment acull la Seu del Districte de Nou Barris. A més, els estudiants de l’IES Collserola mostraran fins divendres el seu projecte ´Nou Barris Nou´, que busca la participació dels ciutadans per intervenir i transformar l’entorn. La iniciativa compta amb la col·laboració d’un artista en residència a l’institut.
A la secció d´esports, veurem com es diverteixen els nois i noies del Centre Ocupacional Can Carreres en el torneig de futbol sala que han organitzat i jugat amb altres dos centres.
També recordarem les estampes que ens va deixar el Mercat Modernista que aquest cap de setmana ha fet a Nou Barris retrocedir el temps fins a principis del segle XX, amb els seus aparells, invents i personatges.
I abans de tancar l´informatiu, farem un repàs del que ha estat aquest dies de festa major: concerts, espectacles, correfoc i un llarg etcètera.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies