Gran festa veïnal a l’hort urbà de la Casa de l’Aigua

Jornada de portes obertes per celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient

En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, l’hort de la Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova (carrer de Garbí, 2) obre les portes amb un munt d’activitats per a grans i petits. A llarg del matí, de 10 a 14h, es durà a terme el taller infantil ´Vols construir un espantaocells?´ i tothom podrà visitar l’exposició ´Els horts de Barcelona´, amb visites guiades pels avis i les àvies que tenen cura dels horts. De 12.30 a 14h tindrà lloc el concurs de cuina de temporada ´L’hort al plat´, on es pot presentar qualsevol veí o veïna no professional del món de la restauració. Cada participant només podrà presentar un plat que tingui com a ingredients principals productes vegetals frescos i de temporada. Es recomana presentar-hi plats freds. El jurat estarà format per avis i àvies dels horts urbans, persones del Grup d’Adults i representants del Districte. Les 3 millors propostes seran premiades a les 13.15h.
L’hort de la Casa de l’Aigua funciona des de fa tres anys i permet a moltes persones grans del barri de la Trinitat Nova gaudir de l’horticultura conreant una petita parcel·la de l’hort. La concessió de les parcel·les es va realitzar mitjançant un sorteig. Ara, l’hort vol obrir-se al barri oferint activitats lúdiques i educatives com aquesta festa.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies