Primeres passes: ´Damunt d’una taula´

La Biblioteca de Nou Barris acull una activitat per a familiaritzar els nadons amb el món del llibre

Damunt d´una taula hi pot arribar a passar de tot, amb unes estovalles, i uns pocs plats, i coberts. Cançons, cantarelles, poemes, literatura de la tradició oral i escrita que entra per les orelles i pels ulls. La Biblioteca de Nou Barris convida als nadons de 6 mesos a 3 anys a participar d´un espectacle de petit format que recull diferents peces procedents de l´etnopoesia i d´autor.
L´equip de Tantàgora amb Mariona Trenchs, Gina Mart i Raimon Carreras, interpretarà a les 11h del matí l´espectacle ´Damunt d´una taula´, dins el projecte primeres passes.
Aquest proposta vol familiaritzar els nadons amb el món del llibre des del primer any de vida. Això es fa a través de diverses propostes molt sensorials que conviden a mirar, tocar i escoltar: espectacles visuals, audicions musicals i contes-tallers. Un projecte que dota a les famílies d’un espai de relació amb el llibre i els seus nadons i els dóna eines per continuar aquesta tasca des de casa.

Primeres passes: ´Damunt d’una taula´
Biblioteca Nou Barris
11h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies