Les Roquetes de festa major

Al barri hi trobareu tot tipus d´activitats fins al proper diumenge

Les Roquetes estan de festa major. Fins diumenge vinent teniu una gran programació d´actes per a tots els gustos i estils. Un exemple és l´oferta per avui, on els petits, els avis i els veïns en general tenen el seu lloc. Els petits participaran en tallers i en un torneig de futbol sala, els més grans demostraran la seva vitalitat en el ball del Casal d´Avis de les Roquetes, i tothom està convidat a fer salut amb gimnàstica suau a la plaça dels Titellaires.

I els més nostàlgics poden visitar al casal Ton i Guida una mostra retrospectiva dels cartells que han il·lustrat totes les festes majors del barri. Una bona manera de recordar i veure com ha evolucionat la festa amb el pas del temps. Teniu temps fins al 16 de juliol.

A continuació us oferim el calendari d´actes per a avui, però si voleu consultar tots els detalls de la programació de la festa major fins al diumenge, podeu entrar a: aquíNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies