´Destinació Nou Barris´

Ricard Fernández publica la història del transport públic al districte

El president de l´Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris, en Ricard Fernández Valentí, ha publicat els fruits d´investigació i recerca sobre la història del transport públic a Nou Barris. Aquests fruits tenen forma de llibre i amb el títol: ´Destinació Nou Barris´, que ja podeu trobar a les llibreries.
Des de principis del segle XIX, el creixement de Barcelona ha anat acompanyat del progressiu desenvolupament de tot tipus de serveis, entre els quals el transport públic ha jugat un paper primordial a tots els districtes. Aquest llibre és una publicació indispensable per entendre el progressiu desenvolupament del territori que actualment ocupa el districte de Nou Barris a partir del desenvolupament del transport públic. També mostra l’important paper que va jugar el moviment associatiu en les millores aconseguides.
La publicació té un preu de 12 euros, i es pot trobar a la llibreria de la Sala Ciutat (c/Ciutat, 2), a la de la Diputació de Barcelona (avda. Diagonal, 393) i a altres llibreries de la ciutat.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies