Protagonistes de l´Info Barris

El valor del ‘Temps de barri’

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

El projecte ‘Temps de barri, temps educatiu compartit’ promou diferents recursos per fer compatible el temps educatiu infantil, fora de l’horari lectiu, amb les necessitats horàries de mares i pares. La xarxa d’escoles, equipaments i entitats de Nou Barris ofereixen un gran ventall d’activitats educatives obertes a tot el barri. Dins aquest projecte, l’AMPA del CEIP Prosperitat organitza cursos de guitarra espanyola i elèctrica al mateix centre fora de l’horari escolar. En Sergi Domingo participa en aquest taller des de fa 2 anys. ´El meu pare tenia una guitarra espanyola a la casa del poble i em va entrar la curiositat. I aquí em van oferir l’oportunitat – explica en Sergi –
Aquesta és una activitat extra escolar i no influeix en els estudis. A les classes practiquem una mica la cançó més bàsica que tenim, després anem corregint els errors. El professor ens explica els dubtes que tenim. Em sembla que l’any vinent continuaré a les classes de guitarra, sens dubte’.

A la imatge, en Sergi Domingo durant les classes. Podeu veure el reportatge sencer al web
btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies