Protagonistes de l´Info Barris

Els veïns de les Roquetes recapten fons solidaris per ajudar Nicaragua

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

Nou Barris està agermanat des de fa 25 anys amb el barri nicaragüenc del Boris Vega, de la ciutat d’Estelí. Des de les Roquetes, els col·laboradors de l’agermanament treballen durant tot l’any per recaptar fons que subvencionin diversos projectes a Nicaragua, com la instal·lació d´un sistema de clavegueram o la construcció d´un pre escolar per als més petits. Una de les principals activitats del comité de Nicaragua a Barcelona és el mercadet solidari, on els objectes donats pel veïnat adquireixen un valor que serveix per finançar molts projectes solidaris.

Podeu veure el reportatge a btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies