Protagonistes de l´Info Barris

El Casal de la Prosperitat proposa un espai d’entreteniment per als més menuts

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

Els petits de la Prosperitat tenen un espai propi les tardes de dimecres a dissabte. El Casal de Barri de la Prosperitat els hi ofereix tot tipus d’activitats per a entretenir els nens i nenes. Si el temps ho permet, a la plaça d’Àngel Pestaña, sino, dins el casal. Aquesta iniciativa està organitzada per una comissió de pares i mares del barri, els monitors de les activitats i la coordinació de l’equipament. A les diverses reunions, proposen les idees i tallers que creuen més adhients pels nens i nenes.

Podeu veure el reportatge a btvnotíciesNou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies