Protagonistes de l´Info Barris

Els veïns de Nou Barris aprofiten el parc de Can Dragó per caminar i fer salut

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

Els veïns de Nou Barris han canviat la muntanya per les pistes de sorra i ciment del parc de Can Dragó. S´aixequen cada matí i caminen una estona, un exercici que els permet estar en forma i aprofitar-se dels beneficis que representa per al cor i els pulmons. Ben equipats, en parella o amb amics, l´important és fer esport.

Podeu veure com els veïns i veïnes practiquen aquest esport tan saludable al web btvnotíciesNou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies