Protagonistes de l´Info Barris

L’agrupació sardanista ´L’ideal d’en Clavé´ arriba al mig segle de vida

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

En Josep Pomer és el vicepresident de l´Agrupació Sardanista ´L´ideal d´en Clavé´. Diu que l´associació ha estat un element integrador al districte de Nou Barris en els seus 50 anys d´història. L’entitat va néixer el 1960 amb la intenció d’organitzar ballades de sardanes regularment. Al cap d’un any, ja comptava amb mig miler de socis. Les trobades sardanístiques les acostumen a celebrar els diumenges al parc de la Guineueta.

Podeu fer un breu pas per la història de l´agrupació al web btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies