Protagonistes de l´Info Barris

Cynthia Mordillo, una campiona del món de només vuit anys

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

La Cynthia Mordillo és la campiona del món de boxa tailandesa. Amb només vuit anys, s´ha convertit en una jove promesa dins de la seva categoria i s´entrena quatre cops per setmana amb els seus companys. La Cynthia està seguint els passos del seu pare, Chinto Mordillo, cinc vegades campió del món. L´entrenament per a la boxa tailandesa és conegut per la seva intensitat i fermesa. Però la Cynthia ho té clar, s´entrena amb la resta de companys 4 dies a la setmana i coordina una part dels entrenament.

btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies