Protagonistes de l´Info Barris

Òscar Comabasosa, un atleta a la prova més dura del món

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

L´Òscar Comabasosa és, sense cap mena de dubte, el testimoni d´un lluitador. Després de set dies corrent al desert sota un sol de justícia i amb temperatures de fins a 54 graus, ens va explicar la seva experiència a la 25 edició de la Marató de Sable. Una vivència que no oblidarà mai. ´Les condicions són molt extremes, no és només el còrrer, és arribar, domir en una haima i has de menjar el que duus, és una experiència molt forta´, ens explicava l´Òscar.

Podeu veure el repotatge al web btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies