Protagonistes de l´Info Barris

Festa dels Casals d´Estiu a Can Dragó

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 29 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

Uns 1.700 nens i nenes de Barcelona van participar al juliol a la Festa del Casals d’Estiu que des de fa 3 anys organitza Ubae. Al llarg del matí, els més petits van gaudir de diferents activitats esportives i lúdiques a les pistes municipals d’atletisme de Can Dragó. Les activitats estaven programades pels monitors de casal i també per monitors esportius d’Ubae, que transmeten l’energia de l’esport als més joves. Després d’una jornada intensa de jocs i exercicis va arribar la recompensa amb un bon bany al llac de Can Dragó.

Podeu veure el repotatge al web btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies