Foto a la fresca

Can Basté acull aquesta nit la projecció del projecte ´Sexy Secret´ del fotògraf Andrés Mauri

El col·lectiu ´Terra de ningú´ ens proposa cada dimecres de juliol una nit fotogràfica gaudint de la fresca. L´escenari el posa el centre cívic Can Basté, on es projectaran, a partir de les 22h, una sèrie d´instantànies del projecte ´Sexy Secret´ d´Andrés Mauri (a l´esquerra, una de les fotografies). Ell mateix ens presentarà el seu treball abans de la projeccció, i després, respondrà les preguntes i comentaris dels assistents. Però això no és tot, també es passarà el documental ´Fotógrafos en Irak´.

El cicle ´Foto a la fresca´ té com a objectiu fomentar la conversa sobre el món de la fotografia, intercanviar opinions, i descubrir com s´ha dut a terme el projecte exposat a la sessió, saber quines eren les idees prèvies, les modificacions que s´han fet i la presa de decisions durant la postproducció. Tot això mentre es sopa o es pren una beguda a la fesca de la terrasseta de Can Basté.

Foto a la fresca
Projeccions de fotografies:
´Sexy Secret´ d´Andrés Mauri i el documental ´Fotógrafos en Irak´
22 h
Centre Cívic Can Basté

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies