El Festival Sólo Para Cortos escalfa les màquines

Els concursants poden lliurar els curtmetratges de temàtica social fins al 15 d´octubre

Els cineastes i aficionats al curtmetratge tenen un mes i mig per presentar els treballs a la setena edició del Festival Internacional de Curtmetratges de Temàtica Social de Nou Barris. El certamen se celebrarà durant els dies 18, 19 i 20 del mes de març vinent, i les bases de la convocatòria, que romandrà oberta fins al 15 d´octubre, es poden trobar al web del festival, www.soloparacortos.org.

El festival Sólo para Cortos està organitzat per l´Associació pel Foment del Curtmetratge Social i aposta pel cinema com a medi d´expressió cultural i com a eina per aproximar-se a la sensibilitat i realitat de la societat actual. Es pretén fomentar l´esperit crític mitjançant la projecció d´obres que presentin diferents situacions de la realitat social. A la passada edició hi van participar més de 200 curts dels quals 50 van ser seleccionats per exhibir-los al festival i 12 van optar als premis que atorga el jurat. Al llarg del festival es projecten curtmetratges fets per diversos col·lectius amb un caràcter públic, popular i gratuït.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies