Protagonistes de l´Info Barris

‘Destinació Nou Barris’, un recorregut per la història del transport públic

Al llarg d’aquesta temporada, Nou Barris Televisió ha realitzat 27 Info Barris que han recollit l’actualitat del Districte. A la secció de reportatges, veïns, entitats i associacions han explicat els fets, experiències o anècdotes que han tingut lloc a diferents llocs del districte. A continuació, us oferim un petit tast d’aquests reportatges.

Per tancar l´agost us oferim el darrer reportatge d´aquesta temporada. I ho fem amb el llibre d´en Ricard Fernández Valentí. ´Destinació Nou Barris´ és un recorregut per la història del transport públic del nostre districte. Un llarg camí de manifestacions, reunions i treball conjunt amb les administracions que van recórrer i encara recorren els veïns i veïnes de Nou Barris.
En Ricard Fernández Valentí presideix des de fa un temps l´Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris. La seva especialitat és la història dels transports, i en el cas de Nou Barris, això dóna per a un llibre ple d´anècdotes, reivindicacions, lluites veïnals i, finalment, evolució. En Ricard ha plasmat la seva investigació sota el títol ´Destinació Nou Barris. Un viatge per la història dels transports a Nou Barris´. El llibre ha estat publicat recentment per l´Ajuntament de Barcelona.

Podeu veure el repotatge al web btvnotíciesNou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies