Nou Barris guanya més places d´aparcament

Al juny el districte disposarà de 463 noves places a Cotxeres Borbó

Nou Barris és un dels districtes que més se´n beneficiaran de les 1.300 noves places d´aparcament subterrani que es guanyaran al 2010.
Entre els aparcaments que encara es troben en obres destaquen per les seves dimensions el de la plaça de Navas, a Sants, amb capacitat per a 340 vehicles, i el de Cotxeres Borbó, a Nou Barris, que donarà lloc a 463 places. Està previst que les obres d´aquest nou equipament finalitzin al juny. També destaca especialment l´aparcament de la plaça de la Gardunya, que a partir del 2010 oferirà 600 noves places a Ciutat Vella.
A més d´aquestes més de 2.000 places, l´empresa municipal BSM (Barcelona de Serveis Municipals) té en marxa altres tres aparcaments municipals, un a Nou Barris i altres dos a Sant Martí, que començaran a construir-se a principis de 2011 i que sumaran altres 965 places.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies