Nou Barris pedala contra el canvi climàtic

Un circuit en bicicleta pels carrers del districte conviden a deixar aparcat el cotxe

El Districte de Nou Barris s´afegeix per segon any al compromís de reduir el CO2 i a agafar la bicicleta més sovint per a fer salut i reduir la contaminació. L´activitat ´Pedala contra el canvi climàtic´ consisteix en un passeig en bicicleta, accessible a tothom, en entorn urbà i amb un fi de festa per a la reflexió.
En el punt de sortida cada participant rebrà un dorsal amb el lema ´Jo pedalo contra el canvi climàtic´ i amb el compromís de reduir el CO2 i agafar la bicicleta més sovint per a fer salut i reduir la contaminació.
Els participants també rebran un braçalet reflector amb la llegenda ´La revolució dels petits gestos ha començat´, en reconeixement per participar a la pedalada, triar la bicicleta per desplaçar-se i així contribuir simbòlicament a frenar el canvi climàtic i reduir la contaminació.

Sortida i arribada:
Plaça Major de Nou Barris
Itinerari:
Plaça Major de Nou Barris – Carrer del Doctor Pi i Molist – Plaça de Virrei Amat – Avinguda de Borbó – Carrer d´Antoni Costa i Cuxart – Carrer d´Arnau d´Oms (Ronda del Mig) – Carrer de Piferrer – Carrel del Pintor Alzamora – Plaça dels Jardins d´Alfàbia – Carrer de Lorena – Passeig de Fabra i Puig – Carrer de la Guineueta – Via Favència – Carrer d´Aiguablava – Avinguda de Vallbona – Plaça Roja – Avinguda de Vallbona – Carrer d´Aiguablava – Via Júlia – Passeig de Verdum – Plaça Major de Nou Barris.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies