L´informatiu de Nou Barris avui a les 12.05h a Barcelona Televisió

El nou casal de barri de Verdum aprofita la festa major per donar-se a conèixer

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. I ho fa en un nou horari. La cita s´avança a les 12.05h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella.
L’informatiu d’avui l’inicien en un nou equipament: el casal de barri de Verdum. Els veïns i usuaris tenen l’opció de proposar quins tallers i activitats volen que es duguin a terme al nou espai del barri. Un equipament obert a tots amb unes instal·lacions modernes, espaioses i colorides. El casal ha aprofitat la festa major del barri per donar-se a conèixer entre els veïns i veïns.
Potser un dels grups que voldran portar la seva activitat a les sales del casal de barri de Verdum és el dels joves que realitzen la sèrie ‘Fenómenos’, que es grava als carrers de la Prosperitat.
En l’apartat de breus veurem com l´antiga caserna de la Guàrdia Civil de Can Peguera s´està transformant en un nou Casal de Gent Gran. L’equipament comptarà amb sales polivalents i de joc repartides en dues plantes, i amb un jardí on els avis de Can Peguera podran cultivar un hort. Es preveu que les obres acabin a la primavera. I a la Zona Nord, la tuneladora torna a perforar el túnel de l’AVE al seu pas per Vallbona. El passat mes d’abril una avaria la va deixar fora de servei entre Montcada i Nou Barris. Un cop represa l´activitat, la tuneladora perforarà un quilòmetre fins al camp de futbol de Vallbona, des d’on l´AVE arribarà per superfície al Nus de la Trinitat. Per últim recordarem com les pluges han fet caure un tros del mur del camp de futbol de la Guineueta. Es tracta d’un mur de contenció que ha cedit a la pressió de la sorra i les arrels dels arbres. Els bombers han instal·lat unes tanques per impedir el pas a la zona afectada, fins que es reparin els desperfectes.
I acabarem l´informatiu amb una mica d’imaginació, fil i teles de colors. El taller de patchwork del centre cívic Porta Sóller exposa una bona mostra de totes les possibilitats que ofereix aquesta tècnica, i ens convida a incriure’ns al curs. Aquesta és una de les activitats de l´agenda setmanal.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies