L´informatiu de Nou Barris avui a les 12.05h a Barcelona Televisió

L´Ajuntament tanca el Casal de Joves de la Prosperitat arran les contínues queixes i denúncies per soroll

Barcelona Televisió emet avui un nou Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió. La cita és a les 12.05h, tot just després de l´Info Barris de Ciutat Vella. Però abans d´entrar en els continguts de l´informatiu us volem recordar que aquest vespre a les 19h hi ha una nova sessió de l´Audiència Pública a la Sala de Plens de la Seu del Districte, on els veïns i veïnes de Nou Barris poden preguntar o exposar les seves queixes a l´equip de govern i gerència.
Els usuaris del Casal de Joves de la Prosperitat són els protagonistes de l´informatiu setmanal. Fa tot just una setmana, l´Ajuntament va decidir tancar de manera cautelar l´equipament per les contínues queixes i denúncies dels veïns que viuen a tocar del casal. Les obres d´insonorització que es van dur a terme ara fa un any no han estat suficients per mitigar el soroll d´algunes de les activitats musicals amplificades que organitzaven els joves. La pressió dels veïns ha obligat l’Ajuntament a tancar definitivament el casal de Joves de la Prosperitat, ja que no és possible aïllar acústicament l’edifici. Ara el diàleg amb l’Ajuntament s’enfoca cap al futur de l’equipament. En un primer moment els joves s’instal·laran a un local de la Prosperitat, mentre es construeixen uns mòduls provisionals a Renfe Meridiana abans del gener. Però no hi cabrien totes les entitats del casal. El Casal de Joves s’ubicarà en els nous mòduls uns 4 anys fins que s’edifiqui un nou equipament definitiu, també a Renfe Meridiana.
Al reportatge setmanal veureu com els veïns del número 81 del carrer de Lorena van patir un bon ensurt dijous passat. Mitja dotzena de motos aparcades arran l’edifici van incendiar-se a les 4 de la matinada, tot just arran l’edifici. Les flames i el fum no va trigar en afectar la façana de l’edifici d’habitatges. Els veïns van sortir al carrer espantats per les flames, mentre esperaven els bombers. No hi va haver cap ferit. Però sí danys materials ben visibles als locals i també a la façana, que acabava de ser rehabilitada. De moment es desconeixen les causes de l’incendi.
A la secció de breus us mostrarem com els operaris dels Plans d’Ocupació pinten, netejen i reparen petits desperfectes a les pistes esportives d’Antoni Gilabert.
A més us informarem que durant els propers 6 mesos no es podrà accedir a la plaça d’Àngel Pestaña per obres de remodelació. S’adaptaran els accessos a la plaça, al Casal de Barri de la Prosperitat i a l´aparcament.
Per últim arribarà l´agenda d´activitats de la setmana, amb una petita recomanació: l´exposició ´Barcelona Sensual´ que es pot visitar al centre cívic Can Basté.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies