Titelles per aprendre sobre la discapacitat

L´entitat Ecom convida als petits a un espectacle per la integració social

Ecom és un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física que treballa per defensar l´exercici dels seus drets i per la millora de la seva qualitat de vida. Un dels objectius és afavorir la integració social. I per aconseguir-ho són conscients que, entre d´altres vies, han de treballar amb les generacions futures. Per això porten des de fa un temps a les escoles un espectacle de titelles amb un nom ben explicatiu: ‘Aprén sobre la Discapacitat’. Avui, l’Associació Persones amb Discapacitat de Nou Barris (APERDIS) ha convidat a Ecom a representar l’espectacle al centre cívic Porta Sóller. A l’obra hi ha representada una part de la diversitat que podem trobar a Catalunya i cada titella està disposada a parlar-ne, a explicar què li passa, per què no camina o com llegeix sense utilitzar els ulls… La funció comença a les 17.30h i l’entrada és gratuïta.

Espectacle de titelles ´Aprèn sobre la discapacitat´, a càrrec d´Ecom
Organitza: APERDIS
Centre cívic Porta Sóller
17.30h

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies