VIII Marató de Teatre a la Torre Llobeta

L´Associació Dones en Forma ens mostra el seu talent interpretatiu

Dones amb inquietuds, il·lusions i molta curiositat… L´Associació ´Dones en Forma´ la van fundar l´any 1992 un grup de 7 dones. Ara en són 80. Des dels seus inicis, l´associació promociona la figura de la dona, fent que aquesta partici en la vida social i cultural de l´entorn. Bona part de les activitats de les ´Dones en Forma´ es duen a terme al centre cívic de la Torre Llobeta. Aquesta tarda el grup de dones organitza la ´VIII Marató de Teatre´, a partir de les 18h. El teatre és de les activitats centrals d´aquest grup de dones tan actiu, i la diversió està garantida.

´VIII Marató de Teatre´
Hora: 18h
Organitza: l´Associació ´Dones en Forma´
Centre cívic de la Torre Llobeta

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies