Finalitzen les obres dels interiors del passeig de Fabra i Puig

La zona guanya en accessibilitat i en espai per als vianants

Els veïns del passeig de Fabra i Puig, en el seu tram entre el passeig de Valldaura i el carrer de Vilalba dels Arcs estrenen nova urbanització. Es tracta d´una sèrie d´actuacions destinades a millorar l´accessibilitat i l´espai destinat als vianants. I el que també és important, s´ha millorat la senyalització dels carrers. Fins ara, es tractava d´uns interiors difícils de trobar, i els veïns s´havien queixat reiteradament que les ambulàncies i taxis tenien problemes per arribar-hi. Ara, s´ha regulat la circulació, i restringit l´aparcament en superfície. Aquest espai l´han guanyat els vianants en voreres i zona enjardinada. També s´han col·locat nous embornals i s´ha executat una nova xarxa de col·lectors. El projecte es completa amb nous arbres i la instal·lació de nou enllumenat públic amb criteris d´estalvi energètic i no contaminació lumínica, a més de nou mobiliari urbà.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies