La paraula prén l´escenari

El casal Ton i Guida acull un espectacle de monòlegs dins el I Festival de Narració Oral de Barcelona

Aquesta setmana s’està duent a terme el cicle Munt de mots, el I Festival de Narració Oral de Barcelona, un certamen que neix amb la finalitat de promoure l’art ancestral de la narració oral, mitjançant un seguit d’activitats a l’entorn de la paraula dita adreçades a adults i a públic familiar i infantil. El festival compta amb diversos escenaris entre biblioteques, teatres i equipaments culturals. En el cas de Nou Barris, avui el casal Ton i Guida (TIG) s’apunta als actes amb un espectacle d’Aldo Méndez que té per títol ‘Historias del recuerdo’, una sèrie de contes populars, llatinoamericans, cubans i històries pròpies que serveixen d´excusa per parlar de l´infància i les seves preguntes, unes preguntes que en l´edat adulta encara no troben respostes.
El cicle Munt de mots compta amb la participació de més de 60 artistes de la narració oral, de diverses nacionalitats (Espanya, Colòmbia, Cuba, Veneçuela, Gran Bretanya, Xile, el Perú, el Japó, Uruguai, Mèxic, Camerú), que participaran en més de 90 activitats: espectacles, tallers, exposicions, projeccions i sessions temàtiques.

Els divendres al TIG: ‘Historias del recuerdo’, d’Aldo Méndez
Emmarcat dins el I Festival de Narració Oral de Barcelona
Centre Cultural Ton i Guida
19h
Gratuït

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies