Dia de la Pinya a les Roquetes

El Pla Comunitari organitza una jornada de trobada amb la mirada posada en la crisi

´Contra la crisi, fem pinya´. Aquest és el lema d´enguany del Dia de la Pinya, una jornada que organitza el Pla Comunitari de les Roquetes des de fa anys per incentivar la convivència i la coneixença entre els veïns i les entitats del barri. Els membres del Pla Comunitari aprofitaran per fer enquestes i conèixer l´opinió dels veïns i veïnes sobre el barri, per tal de saber quines necessitats són prioritàries per als roquetencs. A més, hi ha tota una sèrie d´activitats al llarg del dia que comencen a les 10h del matí al carrer de Garigliano. A partir d´aquí,durant el matí les diverses entitats mostraran la tasca diària que fan, els assistents podran gaudir dels diferents espectacles, exposicions i tallers, i s´obrirà el mercat d´intercanvi. Tot plegat acabarà a les 14.30h amb un menjar popular amb broxetes salusables.

La jornada comunitària continuarà a la tarda en dos escenaris. D´una banda, el Casal Ton i Guida acull a partir de les 16.30h el passi del documental ´Memòries que fan barri´. Mentrestant, a les pistes Antoni Gilabert es durà a terme un torneig de futbol sala, i diversos tallers de hip hop i graffiti, seguit d´un concert de rumba amb Son de la Calle a les 20.30h.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies