Els centres cívic de Nou Barris ens apropen les ´Europes´

Els equipaments participen en un cicle que porta a Barcelona les tendències de les diferentes disciplines artístiques del vell continent

Diversos centres cívics del nostre districte participen aquesta setmana d´un festival ben especial: Europes. Un festival de cultura contemporània que pretén convertir Barcelona en un punt de trobada per a creadors, pensadors i, molt especialment, de responsables de centres de producció cultural i estudiants d’art de tot el continent. Això mostrant obres i activitats representatives del panorama creatiu, en disciplines com les arts plàstiques, les arts escèniques, la música, l’arquitectura, el cinema, la literatura o la gastronomia. El cicle té més de 200 escenaris a Barcelona. Cada centre amb un país determinat. En el cas de Nou Barris, els centres cívic participants i el programa són els següents:

– Centre cívic Porta-Sòller: ROMANIA
Barcelona s´apropa a Tomania amb una exposició d´icones sobre vidre i vestits tradicionals, una conferència sobre el país i un videofòrum sobre ´Drácula´ de Coppola. Tot amb la col·laboració de la Casa de Romania a Catalunya.

Fins al 29 d´octubre: Exposició
28 d´octubre a les 19h: Conferència sobre Romania
29 d´octubre a les 19h: Videofòrum

– Centre cívic Can Basté: ESLOVÀQUIA
L´equipament ens ofereix tota aquesta setmana un recorregut a través d’autors eslovacs del panorama fotogràfic i de videocreació d’aquest pais, entre ells Veronika Obertova i Miso Ormandik (videocreadors), i Daniel Laurinc (fotògraf).

– Centre cívic Zona Nord: BIELORÚSSIA
Per conèixer millor la cultura bielorussa el centre cívic Zona Nord ens ofereix tallers de teatre, una adaptació de l’obra teatral de Txèkhov ´Somnis de Bielorússia´, mostres de fotografia, artesania i una degustació gastronòmica.

– Centre cívic Les Basses: BARCELONA, PORTA DE SORTIDA
Les Basses acull diumenge, entre les 19h i les 23h, la instal·lació dels artistes Lesley Yendell i Lucho Hermosilla. Una obra a gran escala realitzada amb materials naturals, als que s´afegeix intervencions de projeccions i so sobre el mateix imaginari. Aquest projecte s´emmarca en les tendènciesd´art brut i folk art.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies